Natuurhuisje Tonden

Overnachten in Gelderland is op zichzelf al een traktatie. Maar overnachten in dit Natuurhuisje in Tonden is pas écht genieten. Midden in de Gelderse natuur staat dit huisje die van alle gemakken is voorzien. En dan bedoelen we ook echt álle gemakken. Je komt hier gegarandeerd tot rust tijdens je welverdiende vakantie midden in de natuur. Met plek voor 8 personen is het mogelijk om te genieten van een heerlijke vakantie met het hele gezin.

De luxe inrichting en grote raampartijen zorgen ervoor dat je het gevoel krijgt alsof je in een luxe oord verblijft. Maar dan midden in de natuur! Samen wandelen in de omgeving of relaxen in de tuin is heerlijk rustgevend en het zorgt voor échte quality time. Diverse natuurgebieden zoals de Empense en Tondense heide en de Veluwe liggen in de directe omgeving.

Over deze accommodatie

Over het Natuurhuisje in Tonden

Dit Natuurhuisje in Tonden is één van de mooiste Natuurhuisjes in Nederland. Dit komt niet alleen door de locatie maar ook door de uitstraling en inrichting van het huisje. De grote raampartijen en houten buitenkant zorgen ervoor dat binnen en buiten feilloos in elkaar overlopen. Doordat er binnen ook gebruikt is van natuurlijke materialen waan je je in een oase van rust en natuur. Je komt dan ook gegarandeerd ontspannen thuis van vakantie.

Aan beide kanten van de woonkamer vind je grote raampartijen, welke zorgen voor natuurlijke lichtinval. In de woonkamer staat een grote bank die fantastisch uitzicht geeft over de omliggende natuur. Achter de bank vind je de gezellige eettafel en een luxe keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien en perfect om een maaltijd voor de hele familie te bereiden. Als je op zoek bent naar een verblijf waar je volledig tot rust kan komen en waar je quality tijd met het hele gezin kan doorbrengen, dan is dit Natuurhuisje in Tonden de perfecte keuze.

In totaal zijn er 4 slaapkamers waarvan de master bedroom een eigen badkamer heeft. In elke slaapkamer vind je grote ramen die uitzicht op de natuur bieden. De tuin is voorzien van een jacuzzi waar je heerlijk in kunt relaxen. Doordat de jacuzzi tussen het groen staat is het rustgevende effect dubbelop. Er lopen en vliegen regelmatig verschillende soorten dieren door de tuin, hou dus vooral je ogen open!

Wandelen en fietsen in de omgeving van het Natuurhuisje in Tonden

Ben je gek op natuur? Dan is dit Natuurhuisje in Tonden een echte aanrader! Je bevind je namelijk niet alleen midden in het bos, in de omgeving vind je ook talloze natuurgebieden. De Veluwe en de Empense en Tondense heide zijn hier een voorbeeld van. Zeker als je gek bent op een mooie wandeling of lange fietstocht is de omgeving hier perfect.

De Empense en Tondense heide kenmerkt zich door water, bloemen en heidevelden. Een unieke combinatie. In het voorjaar en in de zomer is dit gebied op zijn mooist, alles staat dan namelijk in bloei. Overal waar je kijkt zie je blauwe en paarse bloemen met her en der wat groen tussendoor. Door het gebied loopt een wandelroute van bijna vijf kilometer, en een fietsroute van iets meer als dertig kilometer.

Ook natuurgebied Leusveld begeeft zich in de directe omgeving van dit Natuurhuisje in Tonden. Ondanks dat het niet een heel groot gebied is kan je hier wel fantastisch wandelen en fietsen. Tijdens de routes is er veel afwisseling tussen landschappen. Het ene moment bevind je je in het bos, het andere moment struin je door weides. Leuk om te weten is dat dit gebied onderdeel is van Natura 2000 gebied ”Landgoed Brummen”.

Al met al zijn er dus genoeg wandel- en fietsroutes te vinden in de omgeving. We raden het dan ook aan om voor minimaal drie nachten te slapen in het Natuurhuisje in Tonden. Op deze manier kan je namelijk op je gemak kennis maken met de natuur in de omgeving zonder dat je bang hoeft te zijn dat je iets mist. Je bent tenslotte op vakantie!

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Handig om te weten

Provincie

Ligging

Aantal personen

Huisdieren

Open haard

Jacuzzi / Hottub

Sauna

Zwembad

Check-in

16.00 – 22.00

Check-out

07.00 – 11.00