Natuurhuisje Philippine

Op een bijzonder plekje in Zeeland staat dit Natuurhuisje in Philippine. Het huisje is van duurzame materialen gemaakt en volledig zelfvoorzienend, toch ontbreekt het niet aan de nodige luxe. Doordat het huisje ontzettend sfeervol is ingericht en van alle gemakken is voorzien is dit misschien wel één van de leukste Natuurhuisjes in Nederland. Vanuit het huisje heb je namelijk fantastisch uitzicht over het veld en de mooie natuur die je vind in de omgeving.

Vanuit het huisje loop je zo verschillende natuurgebieden in of naar één van de stranden die je vind in de omgeving. Ook de Belgische grens ligt op een steenworp afstand, een bezoek aan het buurland is ontzettend leuk om te doen.

Over deze accommodatie

Over het Natuurhuisje in Philippine

Heb je altijd al eens in een Tiny House willen overnachten? Dit Natuurhuisje in Philippine is misschien wel het mooiste Tiny House in Nederland die je tegen zal komen. Het huisje is niet alleen origineel maar staat ook nog eens op een opmerkelijke plek. Op een idyllische plek in Zeeuws-Vlaanderen kan je duurzaam overnachten terwijl je geniet van een buitengewoon uitzicht op de omgeving. Het huisje is gebouwd van duurzame materialen en volledig zelfvoorzienend. Tijdens je weekendje weg ben je omringd door natuurgebieden, voedselbossen en velden. Maar ook de sprookjesachtige zonsopkomsten en zonsondergangen zijn sensationeel om te zien. En dat allemaal met minimale impact op de natuur!

Twijfel je of een Tiny House wel groot genoeg is voor een ontspannen vakantie? We kunnen je garanderen dat je in dit huisje genoeg ruimte hebt, er is namelijk plek voor vier personen. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Er is slim gebruik gemaakt van de ruimte, alles wat je in een ‘normaal’ huisje vindt is in dit leuke Tiny House ook te vinden. De inrichting is ontzettend sfeervol en knus, een romantische overnachting of weekendje weg met je partner is gegarandeerd een succes. Vanaf de eettafel heb je prachtig uitzicht over de velden die in elk seizoen hun eigen charmes hebben. Ook naast het bed is een raam gemaakt van waaruit je een fantastisch uitzicht hebt. In de keuken van dit Natuurhuisje in Philippine vind je alles wat je nodig hebt om een heerlijk ontbijt of diner te bereiden.

Wandelen en fietsen in de omgeving van het Natuurhuisje in Philippine

Philippine is hét mosseldorp van Zeeuws-Vlaanderen en ligt niet ver van de Belgische grens af. Rondom deze leuke stad zijn er verschillende natuurgebieden te vinden. Doordat je dicht bij de zee zit hebben de verschillende natuurgebieden allemaal een ander landschap, dit is ontzettend tof om te ontdekken. Natuurgebied Braakman-Zuid bijvoorbeeld is een buitengewoon mooi natuurgebied waar je fantastisch kunt wandelen en fietsen. Uniek voor dit gebied is dat je ook buiten de gebaande paden mag wandelen en fietsen, je mag kris kras door de mooie landschappen wandelen. Voor vogelaars, natuurliefhebbers en fotografen is dit het ultieme gebied om te ontdekken. Na een lekkere dag in de buitenlucht kan je onderweg naar het Natuurhuisje in Philippine een leuk restaurant op zoek om te dineren.

Het is ook mogelijk om met de auto een stukje te rijden naar een natuurgebied. Op een korte afstand vanaf het huisje vindt je onder andere natuurgebied de Bol, natuurgebied de Blikken en natuurgebied Margaretapolder. Elk van deze gebieden is uniek en heeft zijn eigen landschap. In het landschap van De Bol leven talloze vogels en grote groepen zeehonden terwijl terwijl natuurgebied de Blikken voornamelijk bestaat uit kamgras en slingerende kreekjes. Dit gebied wordt daarom ook door diverse soorten vogels als broedplaats gebruikt.

Of wat dacht je van Nationaal Park Oosterschelde? Dit gebied is het grootste Nationale Park van Nederland en heeft een bijzondere onderwaterwereld. Voor fotografen is dit ook een sensationeel gebied, de kans is namelijk groot dat je onderweg bruinvissen of zeehonden spot. Daarbij is de flora en fauna ongelofelijk divers in de Oosterschelde, het gebied is niet voor niets aangewezen als Natura 2000 gebied.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Overzicht faciliteiten

Provincie

Ligging

Aantal personen

Huisdieren

Open haard

Jacuzzi / Hottub

Sauna

Zwembad

Check-in

15.00 – 21.00

Check-out

07.00 – 10.00