Natuurhuisje Lettele

Tussen de bomen verscholen in het bos staat dit buitengewone Natuurhuisje in Lettele. Het huisje is bijna volledig uit hout gemaakt waardoor de natuur van buiten naar binnen is gehaald. Binnen in het huisje vind je alles wat je nodig hebt, inclusief een luxe badkamer en luxe keuken. Tijdens de koudere dagen kan je opwarmen in de gezellige zithoek met houtkachel en op warme zomerdagen heb je vanaf de veranda fantastisch uitzicht.

Dit huisje is het ideale startpunt voor mooie wandelingen of fietstochten door de omgeving. Nationaal Park Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld ligt op een steenworp afstand, dit natuurgebied is zeer geliefd onder wandelaars.

Over deze accommodatie

Over het Natuurhuisje in Lettele

Op een bijzonder plekje in Overijssel kan je midden in het bos overnachten. Dit Natuurhuisje in Lettele is bijna volledig gemaakt van hout en gaat daardoor compleet op in de natuurlijke omgeving. Het is mogelijk om hier met maximaal vier personen te overnachten, huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Binnen vindt je alles wat je nodig hebt, waaronder een gezellige zithoek met houtkachel, een eettafel, een luxe keuken, twee slaapkamers en een luxe badkamer. De grote veranda is perfect om op te genieten op een zomerse dag, je hebt namelijk fantastisch uitzicht over de omgeving.

Doordat het huisje bijna volledig van hout is gemaakt lopen binnen en buiten feilloos in elkaar over. Er is aan alles gedacht zodat je optimaal kunt genieten van een welverdiende vakantie, je verblijf is dan ook gegarandeerd een succes. Door een weekend of langer in dit Natuurhuisje in Lettele door te brengen zal je merken dat al je zintuigen tot rust kunnen komen. Laat de waan van de dag voor wat het is en geniet van quality tijd met je partner of met het hele gezin. Al met al is dit een prachtig Natuurhuisje waar je kunt genieten van een ontspannen vakantie in eigen land.

Wandelen en fietsen in de omgeving van het Natuurhuisje in Lettele

Vanuit het huisje starten talloze wandel- en fietsroutes. In de omgeving zijn diverse natuurgebieden te vinden, waaronder Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. In dit gebied vind je één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa. Door de hoogteverschillen in het gebied heb je het gevoel alsof je ergens buiten Nederland bent, dit is dan ook de reden dat het een zeer geliefd natuurgebied is onder wandelaars en fietsers. De afwisselende landschappen bestaan onder andere uit bossen en heiden, dit zorgt voor bijzondere vergezichten. In de Sallandse Heuvelrug kan je wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden en nog veel meer. Daarbij worden er het hele jaar door diverse activiteiten en excursies georganiseerd die een je andere kant van dit sensationele gebied laten zien.

Een ander mooi natuurgebied in de buurt van dit Natuurhuisje in Lettele is Landgoed Oostermaet. Dit gebied is even groot als duizend voetbalvelden en bestaat voornamelijk uit naald- en loofbossen en weilanden. Door het gehele gebied heen lopen verschillende wandel- en fietsroutes die de mooiste delen van het gebied laten zien. Zeker in de herfst is het een verbazingwekkend gebied om te zien, er groeien hier namelijk diverse zeldzame soorten paddenstoelen. De grond kleurt rood, geel en oranje van alle bladeren en je krijgt een echt herfstgevoel. De routes variëren in lengte en zijn zowel geschikt voor korte wandelingen als voor lange wandelingen.

Maar een fietstocht naar één van de omliggende Hanzesteden behoort ook tot de mogelijkheden. Deventer en Zutphen liggen in de nabije omgeving en zijn prachtig om te ontdekken. Tijdens je fietstocht naar deze steden kom je onderweg langs verschillende leuke plekjes en mooie natuur. Je kunt ervoor kiezen om zelf eten mee te nemen en onderweg een picknicktafel op te zoeken maar het is natuurlijk ook mogelijk om ergens in een restaurant te gaan zitten. Zowel voor een uitgebreide lunch als voor een uitgebreid diner kom je onderweg leuke restaurantjes tegen waar je heerlijk kunt lunchen en dineren.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Overzicht faciliteiten

Provincie

Ligging

Aantal personen

Huisdieren

Open haard

Jacuzzi / Hottub

Sauna

Zwembad

Check-in

15.00 – 22.00

Check-out

07.00 – 10.30